Новини

Херсон - це Україна!

15.11.2022

Херсон - це Україна!

Дорогі наші Абоненти Херсону та Херсонської області!

Ми безмежно раді привітати усіх нас з довгоочікуваним звільненням Херсону від окупантів та поверненням до України, до рідного дому!

Кожного дня команда Вінер Телеком намагалась тримати фронт зв'язку і зараз робить все можливе, щоб максимально швидко спільними зусиллями надати можливість кожному з вас нарешті зв'язатись зі своїми рідними близькими людьми і мати знову високошвидкісний Інтернет вдома. 

Наші працівники доклали максимум зусиль, щоб допомогти команді телекомунікаційного оператора Євротранстелеком відновити доступ до мережі Інтернет, щоб усі провайдери і оператори Херсону та Херсонської області могли використовувати високошвидкісні оптичні канали для доступу в мережу Інтернет.  

...На жаль, обладнання Євротранстелеком поки працює на дизель-генераторах внаслідок знищення російскими окупантами електричної мережі, але ми віримо, що енергетики найближчим часом повернуть світло херсонцям. Дякуємо команді ЄТТ за оперативну роботу! 

Команда Вінер Телеком також робить все можливе, щоб відновити власну мережу, яка була знищена та розкрадена окупантами і щиро сподіваємось, що кожен наш Абонент знову матиме необмежений доступ до якісних телекомунікаційних послуг.

Зараз ми допомагаємо у співпраці з Міністерством цифрової трансформації розгортати рішення Starlink в Херсоні, які допомагають оперативно надавати бездротовий доступ до мережі Інтернет. 

Ще трішки терпіння і кожен Абонент сім'ї Вінер Телеком з Херсонщини знову повернеться до високошвидкісного оптичного Інтернету! 

Велика подяка ЗСУ !
Разом ми Сила!
Слава Україні і нашим героям!

Всі новини

Наші переваги
speed

Швидкий інтернет

до 500 Мбіт/сек на стабільній швидкості

service

Першокласний сервіс

Ми використовуємо сучасні технології та передові рішення в області телекомунікацій

clients

Турбота про клієнтів

Ми цінуємо кожного клієнта і враховуємо всі вимоги наших користувачів

connect

Легке підключення

Просто зателефонуйте до контакт-центру
0 800 20 20 10
або залиште заявку на сайті

Бажаєте підключитись?

Якщо ви бажаєте підключитись до мережі INTERNET, то зв'яжіться з нами за телефоном:
0 800 20 20 10